28 Şubat 2016 Pazar

ENGLİSH HOME

Farklı ve modern tarzıyla English Home ayrıcalıktır.
Kendinizi özel hissettirir...
Ev tekstil ürünlerinde dünya üzerinde iyi bir yer edinmiş olan English Home Turgut Aydın Holding tarafından kuruldu. Ortadoğu ve Balkanlarda lider marka olma hedefiyle yola çıkan English Home, bugün 250’si Türkiye’de 59 u ise yurtdışında olmak üzere 309  mağazasıyla tüketicilerine hizmet veriyor. 
 English Home, Klasik İngiliz tarzının da ötesinde geçerek, country detaylarla desteklenen uygun fiyatlı ev tekstili ve dekorasyon ürünleriyle yaşam alanlarına huzuru, rahatlığı ve romantizmi getiriyor.
2009 yılında 3 mağaza ile Turgut Aydın Holding bünyesine katılarak girdiği Ev Tekstili Perakende Sektörü’nde birbirinden kaliteli ve şık tasarımlardan oluşan geniş ürün yelpazesiyle yeni bir moda yaratıp, kısa sürede Türkiye'de lider konuma geldi.
2012 yılında kurduğu %40 yabancı ortaklık ile büyümesine devam eden English Home, yurtiçinde 250’ye yakın mağazası ve online alışveriş seçeneği ile misafirlerine kolay ulaşılabilirliği sunarken,  yurtdışında Ukrayna, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Polonya, Azerbaycan, Arnavutluk, K. Kıbrıs, Irak ve Rusya’da da büyümeye devam ediyor. 
 
Muhteşem  ve her zevke hitap eden ürünleri ile hizmet veren English Home yurt içinde 250 mağazası ile hizmet verirken , özellikle bayanların kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor... 
Renk ve ürün yelpazesindeki çeşitlilik harika...
 
Her bütçeye ayrı ayrı hitap ediyor...
İndirimleri takip etmeyi seven biz hanımlar için English Home kaçınılmaz bir alışveriş mağazası...
Sevgiyle ve ilgiyle yaşamayı sevenlere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

http://ycnt.in/pl7wds